loading...

Know-How / Jak na projekty jednoduše - 6 hodin tipů a rad

Více než 6 hodin poslechu zdarma. Hodnotné informace, sdílení mých zkušeností a poznatků. Zajímaví hosté, kteří mají co říct k tématu řízení projektů. To je ve zkratce 21 záznamů živých vysílání, na které se můžete nyní prokliknout jednoduše tady. Záznamy jsme rozlečnili celkem do 5 témat. Přímo na LinkedIn jsou pod jednotlivými díly i odkazy na další zdroje.

Tyto streamy nabízejí cenné návody a strategie pro úspěšné řízení projektů v moderním světě, který je ovlivněn rychlými změnami a novými technologiemi, jako je umělá inteligence a automatizace. Poskytují praktické rady, jak zefektivnit práci, motivovat týmy a využívat jednoduchost k dosažení lepších výsledků. Zkušenosti a postupy pochází přímo z naší praxe a jsou podloženy reálnými příklady z firmy SHINE Consulting. 

Díky streamům se můžete naučit, jak se stát úspěšným projektovým manažerem nebo lídrem v době digitální transformace a umělé inteligence. Jsou ideální pro každého, kdo chce zlepšit své dovednosti v řízení projektů a adaptovat se na neustále se měnící pracovní prostředí. 

Tip: Začnete streamem #21 Řízení projektů jednoduše - Projektový COPILOT a zvýšení produktivity Dozvíte se, jaká je cesta ke zvýšení produktivity práce na projektech o 30% a jak vám k tomu může pomoci Řízení projektů 5.0. Seznámíme vás také s tím, co je SHINE Projektový COPILOT a jak vám ke zvýšení produktivity pomůže právě on. Ke streamu existuje na LinkedIn i inovativní představení. Pozvánku neříkám já, ale můj AI avatar.

Téma 1:  Jednoduchost v praxi - jak ušetřit čas 


#1 Jak používáme princip jednoduchosti se SHINE
Dozvíte se, jak princip jednoduchosti pomáhá v boji s přetížením a jak si osvojit jednoduché projektové návyky pro efektivnější řízení.

#2 Řízení projektů jednoduše - jednoduchostí k rychlému úspěchu
Představení, jak řešit neúspěchy projektů, motivovat zaměstnance, a jak jednoduchost vede k lepším výsledkům a efektivnějšímu řízení.

#4 Řízení projektů jednoduše - myšlenkové mapy
Představení myšlenkových map jako nástroje pro jednoduché a efektivní řízení projektů a běžných úkolů s hostem Přemyslem Hoffmannem.

#9 Řízení projektů jednoduše - jak ušetřit 100 pracovních dnů ročně
Naučíte se, jak digitální a projektový mindset může ušetřit až 100 pracovních dnů ročně a jaké strategie se osvědčily pro dosahování výjimečných výsledků.

#11 Řízení projektů jednoduše - myslete projektově a nežijte v iluzích
Zjistíte, co je projektové myšlení, jak vám může pomoci v běžném životě a jak se vyhnout pěti nejčastějším iluzím v projektovém řízení.


Téma 2:  Jak správně nastavit prostředí pro projekty v digitální době


#5 Řízení projektů jednoduše - jak lze rychle inovovat díky samořízení
Dozvíte se o výhodách samořízení pro projekty, změny a inovace a jak je efektivně využívat ve firmě SHINE.

#7 Řízení projektů jednoduše - motivační systém v době umělé inteligence
Představení způsobů motivace znalostních pracovníků v éře umělé inteligence a jak spravedlivě rozdělovat bonusy za úspěšné projekty v SHINE.

#10 Řízení projektů jednoduše –⁠ řízení projektů v době umělé inteligence
Objevte, jak umělá inteligence mění řízení projektů a jak využít její přínosy pro inovace a automatizaci.


Téma 3:  Jak vychovat projektové manažery, kteří budou skutečně použitelní 


#20 Řízení projektů jednoduše - Zhodnocení projektových schopností
Jak pomůže zhodnocení jednotlivci, týmu i celé organizaci k přežití v dnešní době rychlých zm
ěn

#3 Řízení projektů jednoduše - zlepšete řízení projektů efektivně online
Představení, jak online tréninky dovedností pro řízení projektů mohou být účinnější a efektivnější.

#8 Řízení projektů jednoduše - jak vychovat projekťáka
Naučíte se, jak správně rozvíjet kompetence projektových manažerů a jak vybrat a vychovat projekťáka v době AI.

#14 Řízení projektů jednoduše - projektový manažer nové generace
Dozvíte se, jak systematicky přistupovat k výchově projekťáků od soft skills po psychologické aspekty s hostem psychologem Tomášem Kršňákem.

 

Téma 4:  Jak uspět v roli projektového manažera

#23 Řízení projektů jednoduše - Staňte se mistrem svých projektů 
Představte si, že můžete zásadně zlepšit své projektové schopnosti během pouhých 6 půldenních online setkání. Zní to příliš dobře, aby to byla pravda? Na tomto streamu vám ukážeme, že to možné je. 

#6 Řízení projektů jednoduše - Když jste ryba, nešplhejte na strom!
Ukázka, jak využít flow v práci a jak sebepoznání vede k vyšší produktivitě a lepšímu řízení, s hostem Ivanou Šedivou.

#12 Řízení projektů jednoduše - každý z nás řídí projekty
Dozvíte se, proč je důležité umět řídit projekty a jak se mění projektové řízení v průběhu let, včetně role AI a automatizace.


#15 Řízení projektů jednoduše - co potřebuje projektový manažer v době AI
Představení, jak projektoví manažeři mohou zlepšovat své schopnosti a adaptovat se na nové technologie včetně AI, s hostem Michaelem Motalem.

#19 Řízení projektů jednoduše - Projektový kruh a online mentoring
Dozvíte se, co skutečně má smysl dělat a zlepšit, aby se vám vaše projekty dařily. Jak probíhá cyklus setkávání v rámci Projektového kruhu 5.0 a jak funguje online mentoring.


Téma 5:  Jak uspět v roli lídra 


#18 Řízení projektů jednoduše -  Buďte úspěšní díky zkušenostem SHINE. V tomto streamu se dozvíte, jak díky resceptům z dílny SHINE Consulting s nadhledem řešit problémy s projekty a představím vám i celou sérií live streamů, které jsem za rok natočil.

#13 Řízení projektů jednoduše - výzvy projektů digitální doby a jak na ně
Objevte, jak se stát lídrem projektů a jak řešit výzvy v éře digitální transformace, s hostem Michaelem Motalem.

#16 Řízení projektů jednoduše - jak uspět jako lídr v AI době
"Dozvíte se, co je důležité pro úspěch v roli lídra v éře umělé inteligence a jak efektivně řídit týmovou práci s hostem Zdenko Staníčkem.

#17 Leadership a management jednoduše - jak nebýt vačicí, ale rosomákem
Naučíte se řešit problémy efektivně, rozlišovat problém a pozici a jak správně nastavit oceňovací systémy, s hostem Zdenkem Staníčkem.

 

#22 Řízení projektů jednoduše - Jak řídit firmu s přiměřenou pracností díky SME COPILOT
Co jsou ty zásadní věci, na které si musíme v roli lídrů dávat pozor. Co je to SME COPILOT a jak v praxi pomáhá zvládnout mnoho změn, které se dějí?

 


Závěr:

Věřím, že vám naše příklady a návody skutečně pomohou. Sledujte každý první pátek v měsíci live stream Projekty jednoduše. Začíná přesně v 8:10 hod. V osm si uvařte váš oblíbený čaj nebo kávu a dejte si následně pohodových dvacet minut se SHINE. Vysíláme na LinekdIn profilu Josef Hajkr, na našem YouTube kanálu a na FCB SHINE.

Můžete také odebírat náš LInkedIn news Projekty jednoduše a také získat řadu dalších tipů a návodů ZDARMA na stránce https://akademie.shine.cz/budtevobraze

Najděte se řešení přímo pros sebe pomocí inovativního interaktivního videa: bit.ly/SHINE_reseni Je tam dostupné i objasnění toho, v čem je náš přístup Řízení projektů 5.0 unikátní a nekomoditní.

Autor: Josef HajkrSHINE Consulting